Κουφώματα αλουμινίου με επένδυση FOIL RENOLIT Γερμανίας

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο κατασκευαστικών υλικών,μας δίνουν την δυνατότητα να κατασκευάζουμε,να αντιπροσωπεύουμε και να διακινούμε αποκλειστικά,ευρεία γκάμα επώνυμων καινοτόμων προιόντων υψηλής ποιότητας. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες παρουσιάζουμε τα νέα συστήματα αλουμινίου με υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης ,ηχομόνωσης με την μοναδική καινοτόμο επένδυση τους με Foil Renolit Γερμανίας. Η ποιότητα του Foil Renolit Γερμανίας είναι ιδιαίτερα υψηλή με μεγάλη αντοχή που εγγυάται διάρκεια στον χρόνο και σταθερότητα στο χρώμα. Τα ειδικά υδατοστεγή και αεροστεγή αφρώδη λάστιχα EPDM, που φέρουν τα συστήματα μας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη στεγανότητα, καλύτερη θερμομόνωση και εξαιρετική ηχομόνωση. Η ασφάλεια τους είναι υψηλών επιδόσεων χάρη στον περιμετρικό μηχανισμό Roto Γερμανίας, με πολλαπλά σημεία κλειδώματος (εώς 18).

Καινοτομία για την εταιρία μας αποτελεί το νέο αδιάρρηκτο παντζούρι αλουμινίου με Foil Renolit Γερμανίας αφού είναι το μοναδικό που φέρει περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος Roto Γερμανίας, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια.

Για την εταιρία στόχος και δέσμευση αποτελεί η διαρκής και σταθερή προσήλωση στις αξίες που τόσα χρόνια μας διατηρούν στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Ανοιγόμενα

AWR 70mm
AWR 70mm ΕΙΣΟΔΟΣ
AWR 185 ENIAIA KAΣΑ

Ανασυρόμενα - Συρόμενα

PI 129

Παντζούρι

AWR 48
Υψηλής Ασφαλείας