Η εταιρία ΠΕΤΡΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. συμμετέχει στην ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ η οποία θα γίνει 18-19-20-21/4/2013  στο Metropolitan Expo στο κέντρο της Αθήνας και σας προσκαλεί να επισκεφτείτε το περίπτερό της .

Ευχαριστούμε πολύ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

 

Στο νέο της εκθεσιακό χώρο η ΠΕΤΡΑΝΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε θα υποδεχθεί αντιπροσωπεία επιχειρηματιών- συνεργατών από τη Β. Ελλάδα για να τους ενημερώσει για τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και PVC που διαθέτει.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο της συνέχισης και ανάπτυξης της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας.

 

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η εταιρία Ι. Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. παρουσία εργαζόμενων ,συγγενών και φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου. Η πρόεδρος κ. Μαρία Πετράνη έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με αγάπη, υγεία και αισιοδοξία. Τέλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της εταιρίας για την προσπάθεια να μην επιτρέψουν στην οικονομική κρίση να εμποδίσει την ανάπτυξη.

 

Πολύ πετυχημένα συνεχίζεται το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ στην ΠΕΤΡΑΝΗΣ .

Η προσέλευση του κόσμου να ενημερωθεί και κατά συνέπεια να αγοράσει συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Πιστή στο ραντεβού της με το κατασκευαστικό κόσμο η ΠΕΤΡΑΝΗΣ θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη έκθεση Δομικών Υλικών και Κουφωμάτων στην Ελλάδα.

Στην INFACOMA που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Φεβρουαρίου στη HELEXPO. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις εξελίξεις στον

κατασκευαστικό χώρο και να παρουσιάσει τα νέα καινοτόμα κουφώματά της.

 

Σήμερα το βράδυ η εταιρία ΠΕΤΡΑΝΗΣ σε συνεργασία με τη FIBRAN διοργανώνει σεμινάριο για επαγγελματίες στο ξενοδοχείο ANANTI.

Η ΠΕΤΡΑΝΗΣ βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού κόσμου με μια σειρά από κατασκευαστικές  λύσεις που μπορούν να μπουν  και να σα

ς λύσουν τα χέρια στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον.

Τα υλικά που θα παρουσιαστούν είναι μια ενεργειακή ασπίδα για το σπίτι.

--Ελαχιστοποιούν  τις θερμικές απώλειες και εξοικονομούν ενέργεια.

--Προστατεύουν τον πελάτη και τον κατασκευαστή

από τις απότομες εναλλαγές του περιβάλλοντος.

--Εξασφαλίζουν αειφόρο θερμική άνεση στους χώρους που ζούμε και

εργαζόμαστε.

--Περιορίζουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος και τη σπατάλη ενεργειακών

πόρων.

Όλο το παραπάνω πρόγραμμα υποστηρίζεται από  έξυπνο λογισμικό ενεργειακής μελέτης ''ENERGYNIUS'' πιστοποιημένο από ειδική

υπηρεσία επιθεωρητών ενέργειας και θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες δωρεάν.

Προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί.

Με ένα κλικ ''έξυπνη'' ενεργειακή μελέτη.

Ακόμα ένα πρωτοποριακό βήμα που δεν έχει γίνει παρόμοιο του κάνει η ΠΕΤΡΑΝΗΣ.

Στο πλαίσιο της σύγχρονης δόμησης και της ενεργειακής εξοικονόμησης.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ         ''www.petranis.gr''

Τη διεθνἠς ἐκθεση τεχνολογἰας κατασκευὠν και υλικὠν δὀμησης ’’PROJECT QATAR 2012’’ στη Doha exhidition centre στο Qatar.

επισκἐφτηκε ο κ’ Ι. Πετρἀνης με μἐλη του προσωπικοὐ του ώστε να ενημερωθοὐν  για τα νἐα υλικἀ και τις καινοὐργιες τἀσεις οσον αφορἀ τα κουφὠματα.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα στα ξενοδοχείο ‘Ανάντι’ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η εταιρία Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. παρουσία εργαζόμενων,συγγενών και φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου. Η πρόεδρος κ.Μαρία Πετράνη έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με αγάπη , υγεία και αισιοδοξία. Τέλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της εταιρίας για την προσπάθεια να μην επιτρέψουν στην οικονομική κρίση να εμποδίσει την ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ Εφημερίδα ‘Έρευνα’ ΤΡΙΚΑΛΑ

Την διεθνή έκθεση Cevisama επισκέφτηκε το τμήμα πωλήσεων πλακιδίων της εταιρίας Πετράνη έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από Ισπανικά Εργοστάσια που συνεργάζεται.

Το προσωπικὀ της εταιρἰας ΠΕΤΡΑΝΗ εἰχε την ευκαιρἰα να επισκεφτεἰ τη διεθνἠς ἐκθεση CEVISAMA 2012 που διεξἠχθει στη Βαλἐνσια της Ισπανἰας 7/2 εως 10/2 εκει ενημερὠθηκαν για τις καινοὐργιες τἀσεις και τα νἐα υλικἀ οσον αφορἀ  κεραμικἀ πλακἰδια και εἰδη υγιεἰνης.

Στο διεθνἐς εκθεσιακὀ κἐντρο Θεσσαλονἰκης βρἐθηκε χθες 18/2 σὐσσωμο το προσωπικὀ της εταιρἰας ΠΕΤΡΑΝΗ ώστε να περιηγηθεἰ και να ενημερὠθει στη διεθνἠς ἐκθεση δομικὠν υλικὠν INFACOMA2012.

Πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πύλες της η έκθεση μπάνιου κουζίνας και διακοσμητικών πετρωμάτων που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό κέντρο Ο.Λ.Π. στον Πειραιά. Την έκθεση επισκέφτηκε το τμήμα πλακιδίων της εταιρίας Πετράνη. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα τελευταία μοντέλα σε είδη υγιείνης, πλακίδια, έπιπλα μπάνιου και κουζίνας, ντουλάπες, μπανιέρες, καμπίνες υδρομασάζ , καθρέπτες καθώς και πλούσια γκάμα απο μάρμαρα, γρανίτες και επενδυτικά και διακοσμητικά πετρώματα.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. έκοψε την βασιλόπιτα της, παρουσία των εργαζομένων της και μέσα σε οικογενειάκη ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘Διβάνη’. Η κ.Μαρία Πετράνη έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά. Επισήμανε ότι μέσα από κοινή προσπάθεια ,συζήτηση και άγαστη συνεργασία θα μπορέσουμε να λύσουμε τα ζητήματα που προκύπτουν.

ΠΗΓΗ εφημερίδα΄Πρωινός Λόγος’
Η Διεθνής Έκθεση Κεραμικών Πλακιδίων ή αλλιώς CERSAIE 2010 πραγματοποιήθηκε από τις 28 Σεπτεβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Bolognia στην Ιταλία. Την έκθεση επισκέφτηκε το τμήμα πωλήσεων των πλακιδίων με ανανεωμένο προφίλ η κορυφαία διοργάνωση άφησε άφωνους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και εμπόρους. Η φετινή διοργάνωση παρουσίασε μια σειρά από πρωτοβουλίες σε πειραματικές και καινοτόμες λύσεις τόσο από αισθητικής όσο και ποιοτικής άποψης.

Παντός καιρού η εταιρία Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. δεν πτοήθηκε από την κακοκαιρία και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο ‘Ορφέας’, μέσα σε κλίμα αγάπης και ζεστασιάς. Την πίτα έκοψε η πρόεδρος κ.Μαρία Πετράνη και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δημιουργία. Επίσης τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα τους.

ΠΗΓΗ εφημερίδα ‘ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ’
Το τμήμα κουφωμάτων της εταιρίας Πετράνη έδωσε το παρών στη έκθεση Domicatec Δόμηση και Ανακαίνιση και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ότι έχει σχέση με τα κουφώματα(Αερισμός – Αεροδιαπερατότητα – Αντικατάσταση Κουφωμάτων – Αντοχή στην Ανεμοπίεση – Ενεργειακά Κουφώματα – Ενεργειακό Τζάμι – Ποιότητα Κουφωμάτων κ.α.)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η εταιρία Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία τω ν εργαζομένων της και των οικογενειών τους,στην ταβέρνα ‘Νερόμυλος’ . Η πρόεδρος της εταιρίας κ.Μαρία Πετράνη έκοψε την πίτα και την μοίρασε την μοίρασε στους υπαλλήλους της. Έπειτα ευχήθηκε να έχουνε όλοι υγεία και αισιοδοξία για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που υπάρχουν. Ζήτησε να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μην επιτρέψουν στην κρίση, να μπεί εμπόδιο στην ανάπτυξη και στην πρόοδο. Η βραδιά έκλεισε με χορούς και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΠΗΓΗ εφημερίδα ‘Τα Μετέωρα’

Ο πρόεδρος και οι εργαζόμενοι της εταιρίας Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Μέσα σε ιδιαίτερη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού της εταιρίας Ι.Πετράνης Α.Β.Ε.Ε.στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ‘Διβάνη’. Η πρόεδρος της εταιρίας κ.Μαρία Πετράνη έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά,με υγεία και δημιουργία. Η κ.Πετράνη ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους,που εδώ και χρόνια δουλεύουν σκληρά και στηρίζουν όλοι μαζί την εταιρία.

Πηγή Εφημερίδα Έρευνα’
Τα εργοστάσια Dado Ceramica και Casalgrande Dadana συμμετείχαν στην διεθνή έκθεση CERSAIE 2008 που πραγματοποιήθηκε στην Μπολώνια της Ιταλίας από τις 30/09/2008 ώς τις 4/10/2008.

Η εταιρία Πετράνης Ι.Α.Β.Ε.Ε. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα . Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο διασκέδασης ‘’Χρυσόραμα’’. Ο πρόεδρος της εταιρίας Ιωάννης Πετράνης έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

ΠΗΓΗ Εφημερίδα ‘Πρωινός Λόγος’ (Τρίκαλα)

Η εταρια  ΠΕΤΡΑΝΗΣ Ι.ΑΒΕΕ συμμετεἰχε με μεγἀλη επιτυχἰα στη διεθνἠ ἐκθεση INFACOMA που διεξἠχθει από 22/2 εως 25/2 στο διεθνἐς εκθεσιακὀ κἐντρο Θεσσαλονἰκης.

Το περἰπτερο της ΠΕΤΡΑΝΗΣ προσἐλκυσε μεγἀλο αρἰθμο επισκεπτὠν ,μεταξὐ των οποἰων πλἠθος μηχανικὠν,αρχιτεκτὀνων,κατασκευαστὠν και ιδιωτὠν. Κατά τη διἀρκεια της ἐκθεσης η ΠΕΤΡΑΝΗΣ εἰχε την ευκαιρἰα να παρουσιἀσει πὀλλα από τα προιὀντα που διαθἐτει. Οι επισκἐπτες εἰχαν την ευκαιρἰα να ενημερωθοὐν για την ευρεἰα γκἀμα προιὀντων της ΠΕΤΡΑΝΗΣ, όπως πλακἀκια, εἰδη υγιεινἠς, κουφὠματα αλουμινἰου και PVC,κἀγκελα ,πὀρτες εσωτερικἐς,ντουλἀπες και κουζἰνες.